Giften en hulp nodig voor bekendmaking webinar huisartsen/assistenten

De wens voor snellere herkenning van meningitis door huisartsen en assistenten/triagisten. Dat is wat (ouders/naasten van) getroffenen ons meegeven. Die wens komt nu uit met een geaccrediteerde webinar voor deze doelgroepen.

Helpt u ons met de publiciteit voor de webinar?

De wens voor snellere herkenning van meningitis door huisartsen en assistenten/triagisten. Dat is wat (ouders/naasten van) getroffenen ons meegeven. En dat zij graag daarbij willen helpen.

Die wens komt nu uit met een geaccrediteerde webinar voor huisartsen en assistenten/triagisten. Een webinar die levens kan redden. Een webinar die er dankzij Lindsey, moeder van Maeve, is gekomen. 

Een korte samenvatting van de webinar vindt u onder deze link.

We hebben uw hulp nodig!

Om zoveel mogelijk huisartsen, assistenten en triagisten te bereiken is een publiciteitscampagne nodig. De maker en host van de webinar, medischescholing.nl, heeft hiervoor de middelen en mogelijkheden.  Maar dat kost tijd en geld. Helpt u ons?

U kunt ons op verschillende manieren helpen:

  1. Door een gift te doen via onze gofundme pagina, speciaal opgezet om geld in te zamelen om huisartsen, assistenten en triagisten over deze webinar te informeren.
  2. Door dit bericht te delen met uw familie, naasten, collega's, bekenden met het verzoek ons te steunen met een gift. Elke euro helpt!
  3. Door uw huisarts/assistente te attenderen op de webinar. Dit kan met hulp van de pdf onder deze link.

 

Alvast heel veel dank voor uw steun!