Donateursronde 2019

Zonder donateurs geen NMS. Helpt u ons met uw donateurschap? 

 

 

Zonder donateurs geen NMS. Helpt u ons met uw donateurschap en uw stem? Want wij willen zo graag door met ons werk om meer bekendheid te krijgen over meningitis/sepsis/encefalitis!

Bijvoorbeeld door onze medewerking aan de ontwikkeling van de richtlijn sepsis en de herziening van de richtlijn ' bacteriële meningitis', onze inspanningen om, in navolging van meningokokken ACWY en pneumokokken voor ouderen, meningokokken B in het vaccinatieprogramma te krijgen en met onze zoektocht naar behandelmogelijkheden 'na meningitis'.

De NMS kan alleen voortbestaan met minimaal 100 donateurs. Dit lijken er misschien niet veel, maar in de praktijk blijkt het best moeilijk te zijn om die 100 donateurs te vinden en te behouden. U kunt ons helpen door donateur te blijven of te worden voor 2019. Hiermee helpt u de NMS voor EUR 25.50 haar toekomst zeker te stellen en haar werk te kunnen blijven doen. 

Als donateur ontvangt u 2 keer per jaar onze nieuwsbrief en kunt u kosteloos of tegen sterk gereduceerde kosten deelnemen aan bijeenkomsten. Deze vindt u in onze agenda

Meer informatie over donateurschap en hoe u dit kunt worden of blijven vindt u op donateurspagina.