Iets doen voor de NMS?

De NMS werkt uitsluitend met vrijwilligers. Vaak zijn dit mensen die vanuit hun persoonlijke situatie of professie met meningitis/sepsis/encefalitis te maken hebben (gehad).

Waar u ons enorm mee helpt

  • Uw ervaring te delen via onze website. Ervaringen zorgen voor bewustwording van de ernst van de ziekte, symptomenherkenning en erkennning en herkenning van lotgenoten.
  • Onze facebookpagina en instagrampagina te liken. Want hoe meer likes, hoe meer impact we kunnen realiseren op bijvoorbeeld zorgvraagstukken van de overheid.
  • Waar u ons heel erg mee helpt is door vriend of donateur te worden. Hoe meer vrienden en donateurs, hoe serieuzer we worden genomen door onder andere de overheid.
    Voor eu 25/jaar bent u al donateur. Vriend bent u al vanaf eur 10. En weet u andere mensen die donateur willen worden? Wij houden ons aanbevolen!
  • Een gift te doen.
  • Bekendheid geven aan symptomen van meningitis/sepsps/encefalitis door materiaal verspreiden bij kinderdagverblijven, scholen, apotheken, plaatsen waar veel mensen komen. Wilt u ons daarbij helpen? Wij hebben verschillende flyers, folders, posters en symptomenkaartjes die wij u op aanvraag graag toesturen. Meer informatie/aanvragen: info@meningitis-stichting.nl

 

Een actie organiseren voor de NMS?

Wilt u ook een actie organiseren voor de NMS om enerzijds meer bekendheid te krijgen en anderzijds extra financiën binnen te halen? Denk aan een sportactiviteit, high tea, opbrengst van een verjaardag, een concert, een veiling of wat dan ook. Wij zijn daar heel blij mee en ondersteunen u met NMS materialen waar gewenst.

Tijdsbesteding: afhankelijk van uw tijd. 

Belangstelling?

Heeft u belangstelling of kent u iemand die een actie voor de NMS wil organiseren? Neem dan contact op met de ons, bij voorkeur via e-mail: of telefonisch via 035-5880072.