Zij kregen meningokokkenziekte

 

 

 
   

In het doorgeefboek 'Zij kregen meningokokkenziekte' vertellen de ouders van Sammie, Marjon, Amber, Mike, Denise, Noa, Maurits en Carsten over de ziekte en het overlijden van hun kinderen door meningokokkenziekte. 

Downloadactie

Van vrijdag 24 april, wereld meningitisdag, tot en met maandag 27 april kon u het boek hier downloaden (PDF, 3.7 MB).

Papieren/gedrukt exemplaar

U kunt een gedrukt exemplaar bij ons bestellen ontvangen? Dan sturen wij het u graag op tegen verzend- en administratiekosten.
Wij vragen u hiervoor om EUR 4 over te maken naar onze bankrekening:
NL63RABO 0143 2488 12 ten name van Nederlandse Meningitis Stichting en met vermelding van uw adresgegevens. Als u ook uw e-mailadres vermeldt, dan sturen wij u een mail als het boek op de post gaat.

Na ontvangst van uw bijdrage, sturen wij u het boek op samen met 2 symptomen-boekenleggers.

Doorgeefboek

Heeft u het boek gelezen? Dan zou het fijn zijn als u het doorgeeft aan iemand in uw omgeving, zodat zoveel mogelijk mensen over meningokokkenziekte lezen en weten van de symptomen en mogelijkheden om de ziekte te voorkomen.

Wereldmeningitisdag

Dit boek is gemaakt als doorgeefboek met als doel dat zoveel mogelijk mensen weten over meningokokkenziekte.

Het plan was om met wereldmeningitisdag dit boek aan te bieden stakeholders in de medische wereld en politiek en met hulp van vrijwilligers het boek op zoveel mogelijk plaatsen terecht laten komen, bijvoorbeeld in OV-voertuigen, op stations, wachtruimtes, bij de buren, op scholen, in de mini-bibliotheek, etc. 
Door het coronavirus is dit momenteel helaas niet mogelijk. Wij hopen deze actie op een later moment alsnog te kunnen doen.

Tot die tijd is het boek, zoals hierboven gemeld, tegen verzendkosten aan te vragen en in het weekend na wereldmeningitisdag te downloaden als PDF.