Recht uit het Hart -

Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni kun je aanwezig zijn bij de opnames van het programma ‘Recht uit het Hart’ van de KRO. Elk van de vier sprekers heeft een inspirerend, ingrijpend verhaal. De sprekers delen hun persoonlijke verhaal in de hoop anderen te inspireren het leven volledig te leven, ondanks tegenslagen, ondanks verdriet.

Willem Philipsen

Willem Philipsen spreekt onder andere op zondag 1 juni. Als 23-jarige speelt Willem als gitarist in de succesvolle band Postman en treedt op met Anouk. Maar dan krijgt hij een herseninfarct en raakt hij eenzijdig verlamd. Ook Stefan Bakker, de jonge student die een harttransplantatie heeft gehad, Bibian Mentel de gehandicapte snowboardster die olympisch goud pakte en Jan Fens, man met de zeldzame Katwijkse ziekte komen spreken en vertellen hun boodschap.

Met het bijwonen van de opnames bieden we aan iedereen die wil de kans vragen te stellen en eventueel steun te zoeken bij mensen in een vergelijkbare situatie. Dit wordt begeleid door Anita Witzier. Het publiek heeft dus een actieve rol. We nemen het televisieprogramma op in een intieme sfeer. Daarom biedt het decor ruimte voor slechts 80 zitplaatsen. Uiteraard zitten er geen kosten aan deze opname verbonden en verwelkomen we jou en je vrienden/familie graag.

31 mei en 1 juni

De opnames van Recht uit het Hartvinden plaats opzaterdag 31 mei en zondag 1 juni in DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA te Utrecht.

Wil je erbij zijn?

Voor de publieksgasten zijn er broodjes en drankjes. De eerste reeks opnames zijn vanaf 12 juni bekijken op TV, de andere reeks in december. 
Wil je weten wie er nog meer komen spreken of informatie over de tijden? kijk dan even oprechtuithethart.kro.nl/publiek-gezocht. Beiden delen bijwonen is overigens ook mogelijk! 

Wil je aanwezig zijn bij deze opnames, stuur dan een e-mail naar publiek@ctm.nl Vermeld daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en het aantal personen dat komt. Vergeet niet te melden voor welke dag je je aanmeld!