Komt u ook? Familiedag in De Efteling op 25 september

Heeft u binnen uw gezin te maken gehad met meningitis/sepsis/encefalitis? Dan nodigen wij u graag wij u uit voor de familiedag op 25 september in De Efteling. De NMS wil u graag een dag zorgeloos laten genieten van al het moois, leuks en spannends wat dit park te bieden heeft. Samen met andere gezinnen waarmee u een ingrijpende gebeurtenis deelt: meningitis/sepsis of encefalitis.

Voorgaande jaren was deze dag vooral bedoeld voor gezinnen met kinderen die ziek zijn geweest. Dit jaar is de dag ook voor gezinnen waarvan een ouder ziek is geweest.

Voor de ouderen die ziek zijn geweest en hun partner zijn er medisch specialisten aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Gezinnen zijn welkom in het park vanaf 10 uur. Er is een gezamenlijke lunch en afsluiting. ‘s Middags is er gelegenheid voor lotgenotencontact. Voor de kinderen is er een speciaal middagprogramma met hulp van vrijwilligers.

Deze dag is zowel voor donateurs als niet donateurs toegankelijk.
Kosten donateursgezinnen: kinderen € 7,50, volwassenen € 15,00 (inclusief entree, lunch, drankje einde dag en ‘goodiebag’ voor de kinderen)
Kosten niet-donateursgezinnen: kinderen € 15,00, volwassenen € 22,50 (inclusief entree, lunch en drankje einde dag en ‘goodiebag’ voor de kinderen).
U kunt bij inschrijving ook donateur worden (€ 22 euro/jaar), dan geldt direct het donateurstarief.

25 september is een schooldag. Wij hebben een brief voor de school van uw kind om het belang van deze dag voor hem/haar uit te leggen.

Nadere informatie volgt een dezer dagen op de website. Wilt u alvast een inschrijfformulier ontvangen? Mail ons dan via info@meningitis-stichting.nl onder vermelding van “inschrijfformulier familiedag 25 september.