Bestuursleden gezocht

  • image

Samen staan we sterk!

Met een bestuur van 6 personen dachten wij goed op weg te zijn. Wij hadden niet voorzien dat vrijwel alle bestuursleden te kampen zou krijgen met gezondheidsklachten.

Echter, gezondheidstechnisch zit het ons niet zo mee en een aantal van ons kunnen daarom weinig tijd steken in de NMS. Natuurlijk gaan wij door met waar wij voor staan, maar zaken gaan helaas wel minder snel dan wij zouden willen. Wij rekenen op uw begrip hiervoor, waarvoor alvast dank.

Wilt u ons (structureel) een helpende hand bieden? Wij zijn op zoek naar twee permanente bestuursleden en daarnaast bestuursondersteuning. Waarvoor? Voor het ondersteunen van de voorzitter, het schrijven van informatiemateriaal; het helpen opzetten en onerhouden van een kennisnetwerk met specialisten, het opzetten van een nieuwsbrief, het organiseren van een voorlichtingscampagne, telefoondienst, fondsenwerving. Vereisten? Kennis van het onderwerp waar u zich voor in wilt zetten, enthousiasme, tijd en vervoersmogelijkheden, eigen initiatief èn samenwerken, drive om vrijwilligerswerk voor de NMS te doen.

Wat bieden wij: inhoudelijke informatie, begeleiding, een gedreven en enthousiast bestuur, een zinvolle besteding van uw tijd, bijdrage aan meer kennis over meningitis/sepsis. Samen kunnen we het verschil maken!

Meer weten? Neem contact op met ons via info@meningitis-stichting.nl of telefonisch: 035-5880072 (na 17.00 uur 's avonds bij voorkeur).