Lotgenoot gezocht: encefalitis

Wij zoeken een lotgenoot voor een 66-jarige gepensioneerde dame uit Enschede die heel graag in contact wil komen met iemand die ook encefalitis heeft doorgemaakt en daar klachten aan heeft overgehouden.

Wij zoeken een lotgenoot voor een 66-jarige gepensioneerde dame uit Enschede die encefalitis heeft doorgemaakt en daar klachten aan heeft overgehouden. Zij wil heel in contact komen met iemand met wie ze ervaringen kan uitwisselen, iemand die 'het begrijpt'.

De vorm van encefalitis is LGI 1, een vrij zeldzame variant in Nederland. De gevolgen zijn vergelijkbaar met die van een willekeurige andere vorm van encefalitis. Zij is hiervoor onder behandeling op het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Zij werkte tot haar pensionering als migrantenwerker. Door de encefalitis loopt zij tegen beperkingen aan en zou heel graag via in eerste instantie via mail in contact komen met een lotgenoot om ervaringen uit te wisselen. En als het goed klikt wellicht een keer afspreken voor een kopje koffie.

Zij woont alleen, heeft een dochter van 32 en heeft veel interesses, voor zover dat lukt momenteel: schrijven, natuur, wandelen, filosofie, muziek, creatief en fitness. 

Wie wil deze mevrouw helpen met ervaringen uitwisselen? Laat het ons weten via info@meningitis-stichting.nl

Zij zal zo blij zijn met uw reactie!