Kun je zingen, zing dan mee op zo 16 januari!

Actueel29  

Op zondag 16 januari nemen we het NMS lied op.

Kun je zingen, zing dan dan mee! Donateurs ontvangen 10 of 11 december de schriftelijke uitnodiging voor deze middag. Maar hoe meer mensen hoe meer vreugd, dus ook niet donateurs zijn welkom, groot en klein! Zie hieronder alvast de uitnodiging uit de donateursbrief:

Ooh NMS

Deelnemers aan de jeugddagen kennen het NMS lied en weten dat wij dit al jaren in de studio willen opnemen. Met dank aan Bobbie gaat dit nu gebeuren op 16 januari in Hilversum van 14.00 tot 16.00 uur. De opname is in de studio waar alle Ernst, Bobbie en de rest liedjes zijn opgenomen: studio ‘het Huis van Eustachius’. Deze is bij het Mediapark, op de Witte Kruislaan 55, 1217 AM Hilversum (in het gebouw waar ook de wereldomroep zit).
Wij hebben veel zangers (al dan niet getalenteerd) nodig. Heeft u zin om hieraan mee te doen? Laat het ons even weten, dan zetten wij u op de deelnemerslijst.

Kinderen (ook vrienden/vriendinnen), volwassenen, iedereen is van harte welkom! Deelname is op volgorde van binnenkomst.
Misschien kunt u er een dagje uit van maken door voor de opnamen het Instituut voor Beeld en Geluid op het Mediapark te bezoeken!

Opgaven en informatie: 035-5880072 of via info@meningitis-stichting.nl.