Donaties

Donateurschap

Doneerknop

1. (Doneer via pay.nl/ideal: EUR 25,50 (inclusief afdrag aan geef.nl))
  2. Stuur een mail met uw huisadres en emailadres naar nmsinfo@meningitis-stichting.nl? Dan kunnen wij
    • u snel laten weten dat wij uw bijdrage ontvangen hebben
    • u daarvoor bedanken
    • u een betaalbewijs sturen voor uw verzekeraar
    • onze 2 jaarlijkse nieuwsbrief sturen.

Via bankoverschrijving of periodiek:

1. U kunt uw bijdrage ook rechtstreeks overmaken op NL63RABO01432.48.812, Nederlandse Meningitis Stichting, onder vermelding van 'donateur 2018' en uw naam & adresgegevens. In dat geval is uw bijdrage EUR 25,00.
  2. Stuur een mail met uw huisadres en emailadres naar nmsinfo@meningitis-stichting.nl? Dan kunnen wij
    • u snel laten weten dat wij uw bijdrage ontvangen hebben
    • u daarvoor bedanken
    • u een betaalbewijs sturen voor uw verzekeraar
    • onze 2 jaarlijkse nieuwsbrief sturen.

Let op: u bent alleen donateur wanneer uw contactgegevens bij ons bekend zijn, vergeet dus niet de mail met uw adresgegevens en mailadres te sturen. Zonder contactgegevens moeten wij uw bijdrage als gift beschouwen.

Uw jaarlijkse bijdrage van €25,00 (via geef.nl €25,50) is onmisbaar voor ons werk voor u!

Waarom donateur/lid worden van de NMS?

1. U blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van meningitis/sepsis/encefalitis.
  2. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om advies te geven of een luisterend oor te bieden.
  3. U kunt kosteloos of met korting deelnemen aan onze lotgenotenbijeenkomsten en/of bijeenkomsten met experts.
  4. U ontvangt 2 keer per jaar de NMS nieuwsbrief (vooralsnog digitaal).
  5. Wij kunnen uw belangen beter behartigen met een grotere achterban (aantal donateurs) en staan sterker in de lobby die we samen met andere (hersen)patiëntenorganisaties voeren.
  6. Ons werk maakt mensen met een meningitis/sepsis/encefalitis ervaring en hun naasten sterker.
  7. Door uw steun kunnen wij het lotgenotencontact uitvoeren en verbeteren.
  8. Door uw steun kunnen we meer vrijwilligers werven en u daardoor beter steunen en informeren.
  9. Door uw steun kunnen wij onderzoek naar het ziektebeeld en de behandeling van meningitis/sepsis/encefalitis stimuleren, evenals onderzoek naar de beschermingsmogelijkheden (vaccins) ter voorkoming van deze ziektebeelden.
  10. Hoe meer donateurs, hoe groter ons bestaansrecht! Onze subsidiegever (PGO) geeft alleen subsidies als wij minimaal 100 donateus/leden hebben die jaarlijks bijdragen.

Voor het vaste bedrag van € 25,50 per jaar wordt u donateur/lid. U steunt hiermee onze stichting en haar doelstellingen.

Wat heeft u aan donateurschap?

• U ontvangt na aanmelding het boekje 'Pim de pneumokok' met tekeningen van Jillian Schirnhofer (van het tv programma 'Jill')
  • 2 maal per jaar de NMS nieuwsbrief.
  • U kunt gratis of met korting deelnemen aan contactdagen.
  • U kunt contact opnemen met een ervaringsdeskundige/lotgenoot voor vragen of een luisterend oor. Hebben wij een antwoord niet paraat? Dan nemen wij contact op met een medisch adviseur.

Bij sommige ziektekostenverzekeraars zijn de kosten voor een patiëntenorganisatie aftrekbaar. U ontvangt hiervoor een betaalbewijs van ons, mits uw gegevens bij ons bekend zijn. Zorgverzekeraars die een uw kosten voor een patiëntenorganisatie vergoeden.