Uw jaarlijkse bijdrage van €25,- is onmisbaar voor ons werk voor u!

Waarom donateur/lid worden van de NMS?

1. U blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van meningitis/sepsis/encefalitis.
  2. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om advies te geven of een luisterend oor te bieden.
  3. U kunt kosteloos of met korting deelnemen aan onze lotgenotenbijeenkomsten en/of bijeenkomsten met experts.
  4. U ontvangt 2 keer per jaar de NMS nieuwsbrief (vooralsnog digitaal).
  5. Wij kunnen uw belangen beter behartigen met een grotere achterban (aantal donateurs) en staan sterker in de lobby die we samen met andere (hersen)patiëntenorganisaties voeren.
  6. Ons werk maakt mensen met een meningitis/sepsis/encefalitis ervaring en hun naasten sterker.
  7. Door uw steun kunnen wij het lotgenotencontact uitvoeren en verbeteren.
  8. Door uw steun kunnen we meer vrijwilligers werven en u daardoor beter steunen en informeren.
  9. Door uw steun kunnen wij onderzoek naar het ziektebeeld en de behandeling van meningitis/sepsis/encefalitis stimuleren, evenals onderzoek naar de beschermingsmogelijkheden (vaccins) ter voorkoming van deze ziektebeelden.
  10. Hoe meer donateurs, hoe groter ons bestaansrecht! Onze subsidiegever (PGO) geeft alleen subsidies als wij minimaal 100 donateus/leden hebben die jaarlijks bijdragen.

Voor het vaste bedrag van € 25,- per jaar wordt u donateur/lid. U steunt hiermee onze stichting en haar doelstellingen.

• U ontvangt na aanmelding het boekje 'Pim de pneumokok' met tekeningen van Jillian Schirnhofer (van het tv programma 'Jill')
  • 2 maal per jaar de NMS nieuwsbrief.
  • U kunt gratis of met korting deelnemen aan contactdagen.
  • U kunt contact opnemen met een ervaringsdeskundige/lotgenoot voor vragen of een luisterend oor. Hebben wij een antwoord niet paraat? Dan nemen wij contact op met een medisch adviseur.

Hoe wordt u donateur?

Neem contact op met ons op voor informatie of maak uw bijdrage over op NL63RABO01432.48.812, Nederlandse Meningitis Stichting, onder vermelding van 'donateur 2018' en uw naam & adresgegevens.

Wanneer u uw bijdrage aan ons overmaakt, vermeld dan altijd duidelijk uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer e-mail), zodat wij u kunnen laten weten dat wij uw bijdrage ontvangen hebben en u daarvoor bedanken.

Gift

Uiteraard bent u ook van harte welkom om een (eenmalige) gift te doen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze penningmeester, Lennart Hartog (penningmeester@meningitis-stichting.nl).
Of u kunt uw gift overmaken op bovengnoemd rekeningnummer. Wilt u niet vergeten uw adresgegevens en e-mail te vermelden, zodat wij u kunnen bedanken voor uw gift?

Sponsoring

Sponsoring valt onder de normale ondernemingskosten. Die kosten zijn aftrekbaar bij het berekenen van de jaarwinst. Wilt u ons sponsoren? Neem dan contact op met onze penningmeester, Lennart Hartog (penningmeester@meningitis-stichting.nl).

Lidmaatschapsvergoeding

Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden uw lidmaatschap bij een patiëntenorganisatie.
Via onderstaande link ziet u welke zorgverzekeraars mogelijk een vergoeding geven
voor uw jaarlijkse vaste donatie (lidmaatschap) bij de Nederlandse Meningitis Stichting.
Deze site van de Patiëntenfederatie Nederland kan u ook helpen met het maken van een keuze als u wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Privacy

Uiteraard gaat de NMS zeer zorgvuldig met uw gegevens om en zal deze nooit aan derden overhandigen, tenzij u daarom vraagt (bijvoorbeeld voor het inwinnen van advies bij een medisch adviseur). Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.