Wilt u ons steunen als donateur of met een gift?

Direct naar onze donatie of giftenmodule.

Doneerknop Giftenknop

U wordt donateur

Hoe meer donateurs de NMS heeft, hoe meer impact zij heeft en hoe meer kans op subiside van de overheid en hoe beter zij haar werk kan doen. Het minimum aantal is 100 donateurs om voor een subsidie in aanmerking te komen.
Wist u dat u voor 25,50 per jaar al donateur bent?

Meer informatie over donateurschap.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars die een uw kosten voor een patiëntenorganisatie vergoeden.

U geeft een gift

Mede dankzij uw gift kunnen wij ons werk doen.

Meer informatie over giften.

Sponsoring

Sponsoring valt onder de normale ondernemingskosten. Die kosten zijn aftrekbaar bij het berekenen van de jaarwinst. Wilt u ons sponsoren? Neem dan contact op met onze penningmeester, Lennart Hartog (penningmeester@meningitis-stichting.nl).

Kosten voor donateurschap aftrekbaar?

Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten voor die u maakt voor een patiëntenorganisatie.
Via onderstaande link ziet u welke zorgverzekeraars mogelijk een vergoeding geven voor uw jaarlijkse vaste donatie (lidmaatschap) bij de Nederlandse Meningitis Stichting.
Deze site van de Patiëntenfederatie Nederland kan u ook helpen met het maken van een keuze als u wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Privacy

Uiteraard gaat de NMS zeer zorgvuldig met uw gegevens om en zal deze nooit aan derden overhandigen, tenzij u daarom vraagt (bijvoorbeeld voor het inwinnen van advies bij een medisch adviseur). Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.